1 Kasım 2012 Perşembe

Ülker Hero Baby 1 Baslangıç Maması 200 gr

Ülker Hero Baby 1 Baslangıç Maması 200 gr

Ülker Hero Baby 1 Baslangıç Maması 200 gr 

Ülker Hero Baby 1 Baslangıç Maması 200gr

Anne sütü eşi benzeri olmayan bir besin kaynağıdır. Bebeğin gelişimine, sağlıklı büyümesine yardımcı olur; onun bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Ülker Hero Baby de anne sütünün bu eşsiz formülünden yola çıkılarak geliştirilmişbir devam sütüdür. O da aynı anne sütü gibi bebeğinizin bağışıklı sistemini güçlendirerek onun sağlıklı büyüyüp gelişmesine yardımcı olur.
 
Ülker Hero Baby'nin içeriğinde anne sütünde bulunan ve bebeğin tüm temel besin ihtiyaçlarını karşılayan maddeler bulunur. 6. ayından sonra çoğu bebekte demir ihtiyacı artar, bu yüzden Hero Baby'nin içeriği demir bakımından güçlendirilmiştir. Ayrıca nükleotidlerin eklenmesiyle demir emiliminin artması sağlanmış ve böylece bebeğin bağışıklık sisteminin gelişmesi amaçlanmıştır.
 
Omega 3 ve 6 ile uzun zincirli çoklu doymamış yağ asidi olan PUFAs Hero Baby'ye eklenerek yine bağışıklığın güçlendirilmesi amaçlanmış; bebeğin beyin hücrelerinin, sinir sisteminin, göz dokusunun gelişimine katkıda bulunulmuştur.
 
Tüm bu niteliklerin yanında Hero Baby, bir yaşın altındaki bebeklerde en yaygın görülen gaz, yani sindirim problemleri için de uygun prebiyotik lifleri içererek bebeklerin bağırsaklarında yararlı bakterilerin gelişmesine olanak sağlamıştır.
 
Ülker Hero Baby'nin bileşiminde bunlardan başka anne sütündeki yüksek kalitedeki proteine benzer protein, sütün yağındaki profile yakın yağlar, kemik ve diş gelişiminde etkin rol oynayan kalsiyum, fosfor ve D vitamini, koruyucu rolündeki çinko ve selenyum, vücutta kalsiyumun taşınmasını sağlayan torin, beyin gelişimi için çok önemli olan kolin de bulunur. Tüm bunların yanında Hero Baby'nin en önemli niteliği meyve şekerleri ile tatlandırılmış, sukroz ve nişasta içermeyen ilk devam sütü olmasıdır. İçerdiği prebiyotikler ve doğal karbonhidratlar sayesinde bebekler tarafından rahat sindirilir. Bu nedenle de beğinizin sık ve yumuşak dışkılamasını sağlar.
 
Hero Baby 1 başlangıç mamasını bebeğinize, doğumundan itibaren ister anne sütüne takviye olarak istenirse de mevcudiyet durumlarında anne sütü yerine verebilirsiniz. 

 
Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra biberonun da tamamen temiz olduğundan emin olun.
  • Taze suyu kaynattıktan sonra soğumasını bekleyin. (Tekrar tekrar kaynatılmış veya çok beklemiş su kullanmayın.)
  • Biberondaki soğuttuğunuz suyun üzerine gerekli olan miktarda mamayı ekleyin, biberonun kapağını kapatıp iyice çalkalayın.
  • Su halen soğumadıysa suyun altında bekletin. Bileğinizin iç tarafına birkaç damla akıtarak mamanın sıcaklığını kontrol ettikten sonra mamanız hazır.
Dikkat:
  • Bebekler için en iyisi anne sütüdür. Anne sütünün olmadığı veya yeterli gelmediği durumlarda mamaya başvurulmalıdır.
  • Biberonla beslenme bebeklerde emmeyi reddetme gibi ters etkiler yaratabilir.
  • Bebeğinizin beslenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka bir uzmandan yardım alınız.
  • Mamalar her zaman kullanma talimatına uygun şekilde hazırlanmalı ve kullanılmalıdır.
  • Yanlış beslenme bebeklerde ciddi sağlık tehlikeleri yaratabilir.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-1330-Ulker-Hero-Baby-1-Baslangic-Mamasi-200-gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder