1 Kasım 2012 Perşembe

HiPP 3 Organik Bebek Maması 300 gr

HiPP 3 Organik Bebek Maması 300 gr

HiPP 3 Organik Bebek Maması 300 gr 

HiPP 3 Organik Bebek Maması 300 gr
 
Anne sütü bebeğinizin büyümesi ve gelişmesi için tercih etmeniz gereken en ideal besin ve vitamin kaynağıdır. Bebeğinizin bağışıklık sisteminin oluşmasına giden yol anne sütünden geçer. Ayrıca anne sütünü bebeğine aktarırken bebek ile anne arasında oluşan bağ, psikolojik açıdan hem anne hem de bebek için çok değerlidir. Ama mama kullanmak durumunda kaldıysanız eğer üzülmeyin. Bebeğinizin ihtiyacı olan tüm besinleri eksiksiz olarak karşılayacak olan Hipp Organik Bebek Mamasını rahatlıkla bebeğinize verebilirsiniz.
 
10. aydan itibaren kullanabileceğiniz Hipp 3 Organik Bebek Maması, anne sütündeki protein kalitesine en yakın şekilde formüle edilmiştir. Hiçbir şekilde gluten ve şeker içermez. Sindirimi kolay olduğu için bebeğinize sindirim problemleri, gaz sancısı yaşatmayacaktır. Uzun zincirli yağ asidinin formülün içinde dengeli bir şekilde kullanılması bebeğinize ihtiyacı olan Omega 3 ve Omega 6'yı sağlar.
 
En sıkı Organik tarım ve hayvancılık kurallarına göre üretilen HİPP 3 Organik, hiçbir kimyasal ilaç, hormon veya antibiyotik kalıntısı içermez. İçeriğinin farklı olması nedeniyle diğer mamalardan çok daha lezzetlidir. Bu da elbette ki bebeğinizin mamasını severek içeceği anlamına gelir. Bu sayede bebeğinizin sinir sistemi ve zihinsel gelişimi desteklenmiş olur.
 
Tükenen demir depolarını tamamlamak için demir ilavelidir. Demir emilimini arttırmak için ise ayrıca C vitamini ilave edilmiştir. Sağlıklı kemik ve dişler için dengeli miktarda kalsiyum, magnezyum ve fosfor içermektedir.
 
Çocukların 1 yaşına kadar inek veya keçi sütü almaları bilim insanları tarafından kesinlikle uygun görülmemektedir. Çünkü her iki süt de gerekli besin değerlerini karşılama yönünde belli başlı bazı vitamin ve mineraller açısından düşük değerlere sahip olmakla beraber içeriklerinde bulunan yüksek protein değerleri henüz gelişmekte olan sindirim sistemlerinde gereksiz zorlanmalara yol açabilir. Bilim insanları tarafından önerilen, 1 yaşına kadar kesinlikle, 3 yaşına kadar da mümkünse inek ve keçi sütü kullanılmaması. Bunların yerine bebek beslenmesinde anne sütü örnek alınarak geliştirilen formül mamalar tercih edilmesidir.
 
 
Hipp 3 Organik Bebek Maması'nın İçeriği:
 
Tatlı süt tozu kısmen demineralize edilmiş,Mısır nişastası,LaktozKalsiyum fosfat,Kalsiyum klorür,C vitamini,Kalsiyum hidroksitDemir-2-laktat,Çinko sülfat,E vitamin,Bakır sülfat,A,D,potasyum sülfat
 
 
Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra biberonun da tamamen temiz olduğundan emin olun.
  • Taze suyu kaynattıktan sonra soğumasını bekleyin. (Tekrar tekrar kaynatılmış veya çok beklemiş su kullanmayın.)
  • Biberondaki soğuttuğunuz suyun üzerine gerekli olan miktarda mamayı ekleyin, biberonun kapağını kapatıp iyice çalkalayın.Su halen soğumadıysa suyun altında bekletin. Bileğinizin iç tarafına birkaç damla akıtarak mamanın sıcaklığını kontrol ettikten sonra mamanız hazır.
 
Dikkat:
  • Bebekler için en iyisi anne sütüdür. Anne sütünün olmadığı veya yeterli gelmediği durumlarda mamaya başvurulmalıdır.
  • Biberonla beslenme bebeklerde emmeyi reddetme gibi ters etkiler yaratabilir.
  • Bebeğinizin beslenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka bir uzmandan yardım alınız.
  • Mamalar her zaman kullanma talimatına uygun şekilde hazırlanmalı ve kullanılmalıdır.
  • Yanlış beslenme bebeklerde ciddi sağlık tehlikeleri yaratabilir.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-496-HiPP-3-Organik-Bebek-Mamasi-300-gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder