1 Kasım 2012 Perşembe

Pre Aptamil Bebek Maması 350 gr

Pre Aptamil Bebek Maması 350 gr

Pre Aptamil Bebek Maması 350 gr 

Pre Aptamil Bebek Maması 350 gr

Bebeğinizi beslemek için yapacağınız en doğru seçim ona anne sütü vermekir. Bu sayede hem onu mükemmel bir şekilde beslemiş hem de kulak enfeksiyonlarından, mide
rahatsızlıklarından, diyabet, egzama ve obezite gibi hastalıklardan da korumuş olursunuz. Ancak bazı durumlarda anne sütü ya yetersizdir ya da hiç yoktur. İşte böyle bir durumda anne sütünün yerine veya ona takviye olarak Milupa Aptamil kullanabilirsiniz.
 
Ancak bazı bebekler, 37 haftadan önce, yani gününü doldurmadan dünyaya gelirler. Prematüre denen bu bebeklerin ekstra bakıma ihtiyacı vardır ve onların dikkatle izlenmesi gereklidir. Erkekn doğan bebeklerin bakımında mutlaka birçok zorluk yaşanır. Ancak erken doğumun bir bebeğin geç gelişmesine neden olmayacağı unutulmamalıdır.
 
Erken doğan bebekleri beslemenin en iyi yolu elbette onların bağışıklık sistemlerini güçlü kılabilmek için anne sütüdür. Ancak anne sütünü vermek mümkün olmadığında, Milupa’nın düşük doğum aralıklı bebekler için özel olarak ürettiği Pre Aptamil’i güvenle kullanabilirsiniz. Pre Aptamil ağırlığı 2,5 kg.dan az olan ve erken doğmuş bebeklerin kullanımı için formüle edilmiştir ve bebeklerde 6. Aylarının sonlarına kadar kullanılabilir.
 
Pre Aptamil, anne sütüne çok yakın bir laktoz içeriğine sahiptir. Tadı da anne sütüne yakındır ki bu da mamanın anne sütüyle birlikte kullanılabilmesini sağlar. Ayrıca Pre Aptamil içeriğinde, bebeğinizin sinir sisteminin gelişimini destekleyen, onun büyümesine yardımcı olan LCP dediğimiz çoklu doymamış yağ asitlerini içerir. Pre Aptamil’de bebeğinizin ihtiyacı olan ve anne sütüne yakın miktarlarda protein, yağ, mineral, vitamin ve karbonhidratlar da bulunur.
 
Doktorunuz farklı şekilde önermediği takdirde 2. ay sonunda eğer bebeğiniz doymamaya ve sık acıkmaya başlarsa Aptamil 1 veya Aptamil Milumil 1’e geçebilirsiniz.
 
Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra biberonun da tamamen temiz olduğundan emin olun.
  • Taze suyu kaynattıktan sonra soğumasını bekleyin. (Tekrar tekrar kaynatılmış veya çok beklemiş su kullanmayın.)
  • Biberondaki soğuttuğunuz suyun üzerine gerekli olan miktarda mamayı ekleyin, biberonun kapağını kapatıp iyice çalkalayın.
  • Su halen soğumadıysa suyun altında bekletin. Bileğinizin iç tarafına birkaç damla akıtarak mamanın sıcaklığını kontrol ettikten sonra mamanız hazır.
 
Dikkat:
  • Bebekler için en iyisi anne sütüdür. Anne sütünün olmadığı veya yeterli gelmediği durumlarda mamaya başvurulmalıdır.
  • Biberonla beslenme bebeklerde emmeyi reddetme gibi ters etkiler yaratabilir.
  • Bebeğinizin beslenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka bir uzmandan yardım alınız.
  • Mamalar her zaman kullanma talimatına uygun şekilde hazırlanmalı ve kullanılmalıdır.
  • Yanlış beslenme bebeklerde ciddi sağlık tehlikeleri yaratabilir.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-1662-Pre-Aptamil-Bebek-Mamasi-350-gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder