1 Kasım 2012 Perşembe

Similac 2 Biberon Mamasi 400 gr

Similac 2 Biberon Mamasi 400 gr

Similac 2 Biberon Mamasi 400 gr 

Similac 2 Biberon Maması 400 gr
 
 
Süt çocuğu için en uygun besin anne sütüdür. Anne sütü ilk 6 ayda bebeğin tüm gereksinmelerini sağlayan ve sindirim sistemine göre ayarlanmış bir besindir. En çağdaş yöntemlerle ve bilimsel ilkelere uygun şekilde yapılmış en mükemmel endüstri sütleri bile anne sütünün çok yönlü nitelikleri düzeyinde değildir. Bu nedenle anne sütünün tek başına bebeği beslemede yeterli olmadığı veya anne sütünün hiç olmadığı durumlarda başvurmamız gereken formül mamalar, anne sütünü aratmayacak iyi niteliklere sahip olmalıdır.
 
Bu noktada tercih edebileceğimiz Similac 2 Biberon Maması, 6. aylarından sonra bebeklerin gelişmesini destekleyerek beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Şekersiz tadı olan bu mama sayesinde bebeğiniz, şekerli tada alışmamış olacağı için anne sütü almayı bırakmayacaktır.
 
Karbonhidrat kaynağı olarak %100 laktoz barındıran Similac, palm yağı içermediği için hem yüksek kalsiyum emilimi sağlayarak bebeklerin güçlü kemikleri olmasına yardımcı olur; hem de sindirimin kolay gerçekleşmesine etki ederek kabızlık sorunu yaşamamanız için destekSimilac olur.
 
Bebeklerde beyin gelişiminin en önemli zamanı olan ilk yıl, Omega 3 ve Omega 6 ile zenginleştirilmiş Similac kullandığınızda, bebeğinize beyin gelişimi için destek vermiş olursunuz. Tüm bunların yanında Similac'ın içeriğindeki nükleotidler, bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirecektir.
 
 
Similac 2 Biberon Mamasının İçeriği:
 
Yağsız Süt, Laktoz, Yüksek Oleik Aspir yağı, soya yağı, Hindistan cevizi yağı, Galactooligosaccharides ((GSS) Süt dan Kaynaklı), Peynir altı suyu konsantresi, daha azı% 2:, C. Cohnii Yağı (Dokosaheksaenoik Asit (DHA) Kaynak) , M. Alpina Yağı (araşidonik asit (ARA) Kaynağı), Beta karoten, lutein, likopen, Potasyum Sitrat, Kalsiyum Karbonat, Askorbik Asit, Soya Lesitin, potasyum klorid, Magnezyum Klorür, demir sülfat, Kolin Bitartarat, kolin klorür, Askorbil palmitat, Sodyum Klorür, Taurine, M İnositol, Çinko Sülfat, Tocopherollerle, DL Alfa Tokoferil Asetat, Niacinamide, Kalsiyum Pantotenat, L Carnitine, Vitamin A Palmitate, Kuprik Sülfat, Klorür Tiamin hidroklorür, Riboflavin, piridoksin hidroklorür, Folik Asit, Manganez Sülfat , phylloquinone, Biotin, sodyum Selenate, Vitamin D3, cyanocobalamin, kalsiyum fosfat, potasyum fosfat, potasyum hidroksit, adenozin 5'-monofosfat, sitidin 5'-monofosfat, disodyum guanozin 5'-monofosfat, disodyum Üridin 5'-monofosfat
 
Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra biberonun da tamamen temiz olduğundan emin olun.
  • Taze suyu kaynattıktan sonra soğumasını bekleyin. (Tekrar tekrar kaynatılmış veya çok beklemiş su kullanmayın.)
  • Biberondaki soğuttuğunuz suyun üzerine gerekli olan miktarda mamayı ekleyin, biberonun kapağını kapatıp iyice çalkalayın.
  • Su halen soğumadıysa suyun altında bekletin. Bileğinizin iç tarafına birkaç damla akıtarak mamanın sıcaklığını kontrol ettikten sonra mamanız hazır.
 
Dikkat:
  • Bebekler için en iyisi anne sütüdür. Anne sütünün olmadığı veya yeterli gelmediği durumlarda mamaya başvurulmalıdır.
  • Biberonla beslenme bebeklerde emmeyi reddetme gibi ters etkiler yaratabilir.
  • Bebeğinizin beslenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka bir uzmandan yardım alınız.
  • Mamalar her zaman kullanma talimatına uygun şekilde hazırlanmalı ve kullanılmalıdır.
  • Yanlış beslenme bebeklerde ciddi sağlık tehlikeleri yaratabilir.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-1326-Similac-2-Biberon-Mamasi-400-gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder