1 Kasım 2012 Perşembe

Aptamil 1 Bebek Maması 1200 gr

Aptamil 1 Bebek Maması 1200 gr

Aptamil 1 Bebek Maması 1200 gr 

Aptamil 1 Bebek Maması 1200 gr

Bebeğinizi beslemek için yapacağınız en doğru seçim ona anne sütü vermekir. Bu sayede hem onu mükemmel bir şekilde beslemiş hem de kulak enfeksiyonlarından, mide rahatsızlıklarından, diyabet, egzama ve obezite gibi hastalıklardan da korumuş olursunuz. Ancak bazı durumlarda anne sütü ya yetersizdir ya da hiç yoktur. İşte böyle bir durumda anne sütünün yerine veya ona takviye olarak Milupa Aptamil devam sütünü kullanabilirsiniz.
Aptamil 1'i doğumundan itibaren 6. ayının sonuna kadar bebeğinizin beslenmesinde takviye olarak kullanmanız önerilmektedir. Aptamil 1 yaşamın ilk altı ayı boyunca çocuğunuzun tüm beslenme gereksinimlerini sağlar. Torin, kolin, inositol, L-karnitin, LCP ve nükleotid ile desteklenmiş yağlar, karbonhidrat, protein şeklindeki bileşimi anne sütü bileşimine benzemektedir.
Osmolalitesi anne sütünün osmolalitesine eşdeğer iken elektrolitler, mikro elementler ve vitamin içeriği de bu yaştaki bir çocuğun ihtiyaçları için yeterlidir.
Yaşamın ilk yılında inek sütü kesinlikle önerilmez. Çünkü inek sütü yeterince demir veya D vitamini, yüksek protein ve sodyum sağlayamaz. Aptamil 1 anne sütü veya sıradan inek sütü verilmesi döneminde çocuğun beslenmesi için düzenlenmiştir. İnek sütünden daha az elektrolit, daha yüksek kaliteli yağ, mikro elementler ve vitaminler barındırır. Ayrıca bu formüle nükleotidler ve prebiyotikler de eklenir.
 
Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra biberonun da tamamen temiz olduğundan emin olun.
  • Taze suyu kaynattıktan sonra soğumasını bekleyin. (Tekrar tekrar kaynatılmış veya çok beklemiş su kullanmayın.)
  • Biberondaki soğuttuğunuz suyun üzerine gerekli olan miktarda mamayı ekleyin, biberonun kapağını kapatıp iyice çalkalayın.
  • Su halen soğumadıysa suyun altında bekletin. Bileğinizin iç tarafına birkaç damla akıtarak mamanın sıcaklığını kontrol ettikten sonra mamanız hazır.
Dikkat:
  • Bebekler için en iyisi anne sütüdür. Anne sütünün olmadığı veya yeterli gelmediği  durumlarda mamaya başvurulmalıdır.
  • Biberonla beslenme bebeklerde emmeyi reddetme gibi ters etkiler yaratabilir.
  • Bebeğinizin beslenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka bir uzmandan yardım alınız.
  • Mamalar her zaman kullanma talimatına uygun şekilde hazırlanmalı ve kullanılmalıdır.
  • Yanlış beslenme bebeklerde ciddi sağlık tehlikeleri yaratabilir.
Besin Değerleri: 

Enerji: 67 kcal/280 kj,Protein: 1.4 g,Karbonhidrat: 7.6 g,Yağ: 3,5 g,Tekli Doymamış Yağ Asidi: 1.3 g,Çoklu Doymamış Yağ Asidi: 0.6 g,Doymuş yağ asidi: 1.5 g,Prebiyotik Lifler: 0.8 g,Sodyum: 18 mg,A Vitamini: 56 mcg RE
D3 Vitamini: 1.2 mcg,E Vitamini: 1.1 mg a-TE,C Vitamini: 9.5 mg,B1 Vitamini: 51 mcg,B2 Vitamini: 119 mcg,Niasin: 0.44 mg,B6 Vitamini: 41 mcg,Folik asit: 13 mcg,B12 Vitamini: 0.18 mcg,Biotin: 1.6 mcg,

Pantotenik asit: 340 mcg,K1 Vitamini: 4,5 mcg,Kalsiyum: 48 mg,Fosfor: 27 mg,Demir: 0,54 mg,Magnezyum: 5,3 mg,Çinko: 0.51 mg,İyot: 13 mcg,Potasyum: 67 mg,Klorür: 43 mg,Bakır: 41 mcg,Manganez: 7.7 mcg
Florür: 3 mcg,Selenyum: 1.6 mcg,Nükleotidler: 3.3 mg
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-2079-Aptamil-1-Bebek-Mamasi-1200-gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder