1 Kasım 2012 Perşembe

Pediasure Complete Toz Çikolata Aromalı 400 Gr

Pediasure Complete Toz Çikolata Aromalı 400 Gr

Pediasure Complete Toz Çikolata Aromalı 400 Gr 

Pediasure Complete Toz Çikolata Aromalı 400 Gr
Bazı çocuklar yapısal olarak iştahsızdır, yemek yemeye hevesleri yoktur. Bazıları çok fazla yemek seçer. Bir de geçirdiği bir hastalık nedeniyle güçsüz düşmüş, iyi beslenememiş çocuklar vardır. Siz de böyle bir çocuğa sahipseniz elbette ki ona uygun bir besin takviyesi temin etmek isteyeceksiniz.
Bu durumda başvurabileceğiniz PediaSure Complete, çocuğunuzun gelişimine yardımcı olmak ve onun kilo almasını sağlamak için özel olarak geliştirilmiş, pediatristlerin önerdiği bir besin desteğidir. PediaSure Complete, diğer Pediasure’ların sağladığı bütün faydaların yanında probiyotik ve probiyotik gelişimine yardımcı olan prebiyotik, fruktooligosakkarit (FOS)’da içermesi sayesinde daha sağlıklı bir gastrointestinal sistem florası oluşturarak besinlerin daha iyi emilmesine ve daha güçlü bir bağışıklık sistemi oluşmasına yardımcı olmaktadır.
Toz halinde olan Pediasure'un vanilya ve kakao içerikli çeşitleri mevcuttur. Bu güzel tatlar çocuğunuzun zevk alarakPediasure'ü tüketmesini sağlar.
Hazırlanışı:
  • 225 ml`lik bir beslenme karışımı hazırlamak için bardağa 190 ml soğuk su koyunuz ve kutunun içindeki ölçekle 5 ölçek Pediasure`ü yavaş yavaş ve karıştırarak ekleyiniz.
Uyarılar:
  • Önerildiği şekilde hazırlandığında Pediasure 1 ml`de 1 kcal sağlar.
  • Tıbbi gözetim altında kullanılmalıdır.
  • Glaktozemili veya inek sütü proteinine alerjisi olanlarda kullanılmaz.
  • 1 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz.
  • Eser miktarda laktoz içerir, gluten içermez.
  • Laktoz intoleransı olan çocuklar için uygundur.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-1951-Pediasure-Complete-Toz-Cikolata-Aromali-400-Gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder