1 Kasım 2012 Perşembe

Pediasure Complete Vanilyali Mama 400 Gr 6lı Paket

Pediasure Complete Vanilyali Mama 400 Gr 6lı Paket

Pediasure Complete Vanilyali Mama 400 Gr 6lı Paket 

Özellikleri: PediaSure Complete, diğer Pediasure’ların sağladığı bütün faydaların yanında probiyotik ve probiyotik gelişimine yardımcı olan prebiyotik, fruktooligosakkarit (FOS)’da içermesi sayesinde daha sağlıklı bir gastrointestinal sistem florası oluşturarak besinlerin daha iyi emilmesine ve daha güçlü bir bağışıklık sistemi oluşmasına yardımcı olmaktadır. PediaSure Complete 1 kcal /ml enerjiye sahip, su ile karıştırılarak hazırlandığında 1 – 10 yaş arası çocuklara tam ve dengeli beslenme sağlayan vanilya aromalı enteral beslenme ürünüdür. Çocukların sağlıklı büyümesine destek olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır, büyüme geriliği olan veya yemek seçen çocuklarda, hastalıktan iyileşme sürecinde ve/veya laktoz intoleransı olan çocuklar içinuygundur.

Kullanım Şekli: 225 ml`lik bir beslenme karışımı hazırlamak içinbardağa 190 ml soğuk su koyunuz ve kutunun iÇindeki ölçekle 5 ölçek veya 47,3 gr Pediasure`yi yavaş yavaş ve karıştırarak ekleyiniz Önerildiği şekilde hazırlandığında Pediasure 1 ml`de 1kcal sağlar 400 gr bir kutu toz ile yaklaşık 9 adet 225 ml`lik içecek hazırlanır. 225 ml`lik bir bardak Pediasure 225Kcal sağlar. Açılmamış kutular oda sıcaklığında saklanmalıdır Açılmış kutular kapalı olarak serin ve kuru bir yerde saklanmalı ve 3 hafta iÇinde kullanılmalıdır. Sulandırılmış Pediasure uygun olarak kullanılmalı yada üzeri kapalı olarak buzdolabında saklanmalı ve 24 saat iÇinde kullanılmalıdır.24 saat iÇinde tüketilmeyen ürün atılmalıdır.

ÖNEMLİ NOT: Pediasure büyüme desteği içinve hastalıktan iyileşme sürecinde tek başına veya ek besin kaynağı olarak kullanılabilir. Tıbbi gözetim altında kullanılmalıdır Parenteral kullanım içindeğildir Gluten içermez Eser miktarda Laktoz içerir Pediasure bileşenlerinden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığı olduğu bilinen galaktozemili ve/veya inek sütü proteinlerine alerjisi olanlarda kullanılmamalıdır. Doktor tarafından belirtilmedikçe 1 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz Çocuğunuzun spesifik besin gereksinimleri ile ilgili olarak doktora ve/veya diyetisyene danışınız.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 1 yaş +

Pediasure, toz ve sıvı olmak üzere iki formda bulunur.
- Sıvı Pediasure vanilya, kakao ve muz aromalı, Toz Pediasure ise vanilya ve kakao aromalarına sahiptir.
- Alımı kolaylaştırmak amacıyla formüle eklenen bu özel tatlar çocukların Pediasure’u severek içmelerini sağlar.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-2237-Pediasure-Complete-Vanilyali-Mama-400-Gr-6li-Paket.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder