1 Kasım 2012 Perşembe

Humana Ar 400 gr

Humana Ar 400 gr

Humana Ar 400 gr 

Humana AR 400 gr
 
Humana AR doğumlarından itibaren bebeklerde anne sütüne ek olarak veya tek başına kullanılan, reflüyü engellemek için geliştirilmiş bir mamadır. Anne sütünün hiç olmadığı durumlarda bile sadece Humana AR kullanarak bebeğinizin tüm besin ihtiyacının karşılanmasını sağlayabilirsiniz.
 
Dünyaya gelen bebeklerin %50sinden büyük bir kısmı reflü olurlar. Çünkü mide kasları yeterince gelişmemiştir ve mideleri dolduğunda mide içeriği ağıza geri gelir. Bilinen adı kusma olan reflü aslında kusmadan farklıdır. Kusma eyleminde zorlanma söz konusudur; ancak reflüde bebekler çıkartırken hiç efor sarf etmezler.
 
Reflü birçok ailenin şikayetçi olduğu ciddi bir durumdur. Bu durumla başa çıkabilmek için bebeğinizi sık aralıklarla az az doyurmanız, biraz dik tutarak beslemeniz ve başının her zaman yüksekte kalmasına dikkat etmeniz önerilir. Ancak tüm bu önlemlerin yanında reflüyü önlemede en etkili yol olarak daha koyu kıvamlı mamalar kullanmak yer alır.
 
İşte Türkiye’deki ilk ve tek anne sütüne adapte olarak formüle edilen antireflü maması Humana AR, bu noktada önem kazanır. Son derece besleyici ve doyurucu bir mama olan Humana AR’nin diğer mamalardan en büyük farkı içeriğindeki proteinin anne sütüne tam olarak uymasıdır.
 
Humana AR’nin içeriğinde reflüyü önlemesi için kıvam artırıcı olarak doğal keçiboynuzu sakızı kullanılır. Kalori değeri de yüksek olan bu ürünün sindirimi de kolaydır. Hiçbir şekilde koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici içermez. Glutensizdir.
 
Humana AR çoklu doymamış esansiyel yağ asitleri Omega 3 (linolenik asit) ve Omega 6 (linoleik asit) ile zenginleştirilmiştir. Omega 3 ve 6 vücut tarafından sentezlenemeyen ve beyin gelişimi için son derece önemli olan; sadece yosunlarda ve bununla beslenen balıklarda bulunan DHA ( dokosaheksanoik yağ asidi) yapımını sağlar. DHA ise doğrudan beyin gelişimini desteklemektedir. Ayrıca kalp ve koroner hastalıkları önleyici, cilt ve doku gelişimini düzenleyicidir.
 
Humana AR’ nin vitamin ve mineral yapısı ise son derece zengindir. 13 çeşit vitamin, 6 çeşit mineral ve 8 çeşit eser element içermektedir. Bu minerallerin başında iyot ve demir gelmektedir. Kalsiyum/fosfor oranı ise optimal olan 1,8 seviyesinde bulunmaktadır.

 
Bileşimi:
 
Yağsız süt, demineralize suyu tozu, bitkisel yağlar, maltodekstrin, keçiboynuzu sakızı, laktoz, nişasta, emülsifiye: soya lesitin, kalsiyum karbonat, potasyum sitrat, kalsiyum ortofosfat, potasyum klorür, sodyum klorür, vitamin karışımı (vitamin C, niacin, vitamin E, pantotenik asit, vitamin A, vitamin B 6, vitamin B 1, B 2 vitamini, folik asit, K vitamini 1, biotin, vitamin D3, vitamin B 12), L-tirozin, sodyum sitrat, magnezyum karbonat, taurin, L-fenilalanin, demir laktat, L-triptofan, çinko oksit, çinko sülfat, manganez sülfat, bakır sülfat, potasyum iyodat, sodyum molibdat, sodyum selenate.

 
Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi ve mamayı vereceğiniz biberon ya da bardağı iyice temizleyin.
  • Taze suyu kaynatın ve soğumasını bekleyin.
  • Biberona gerekli miktarda suyu koyun.
  • Suyun içine önerilen miktarda mamayı ölçü kaşığıyla ekleyin.
  • Biberonun ağzını kapatın ve biberonu iyice çalkalayın.
  • Mamanın bebeğiniz için uygun sıcaklıkta olup olmadığından emin olduktan sonra bebeğinizi besleyebilirsiniz
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-1038-Humana-Ar-400-gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder