1 Kasım 2012 Perşembe

Pediasure Complete Toz Vanilya Aromalı 400 Gr

Pediasure Complete Toz Vanilya Aromalı 400 Gr

Pediasure Complete Toz Vanilya Aromalı 400 Gr 

Pediasure Complete Toz Vanilya Aromalı 400 Gr 
Beslenme uzmanlarına göre anne sütü bebeğiniz 6 aylık olana kadar onun tüm temel besin ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Ancak altıncı aydan sonra bebeğinizin besin ve enerji ihtiyacı artar, bu dönemde anne sütünün yanında ek gıdalar da verilmeye başlanır. Böylece katı gıdalara geçiş süreci de başlamış olacaktır.
1 yaşına geldiğinde bebeğinizin oturmuş bir beslenme programı olmalı ve günde 4 öğün beslenmelidir. Temel besin gruplarından, yani süt ve süt ürünleri, baklagiller, etler, sebze ve meyveler, unlu ve nişastalı besinler yeterli ve dengeli şekilde tüketmelidir.
Ancak bazı çocuklar yemek yemeyi sevmez, iştahsızdır. Bazıları hastalık geçirmesi yüzünden, bazıları da çok yemek seçer. Bu çocuklar elbette ki yeterli şekilde beslenemezler ve onlar için özel üretilmiş besin takviyelerine başvurmak durumunda kalırlar.
Besleyici etkisi klinik olarak kanıtlanmış, pediatristlerin takdirini kazanmış Pediasure ürünleri, 1-13 yaşlarındaki çocuklarınız için özel olarak üretilmiş besin takviyeleridir. Çocuğunuzun gelişimine yardımcı olur, kilo almasını sağlar. PediaSure Complete, diğer Pediasure’ların sağladığı bütün faydaların yanında probiyotik ve probiyotik gelişimine yardımcı olan prebiyotik, fruktooligosakkarit (FOS)’da içermesi sayesinde daha sağlıklı bir gastrointestinal sistem florası oluşturarak besinlerin daha iyi emilmesine ve daha güçlü bir bağışıklık sistemi oluşmasına yardımcı olmaktadır.
Toz halinde olan Pediasure 'un vanilya ve kakao içerikli çeşitleri mevcuttur. Bu güzel tatlar çocuğunuzun zevk alarak Pediasure'ü tüketmesini sağlayacaktır. Onlar keyifle mamalarını tüketirken siz de çocuğunuzun ihtiyacı olan tüm besin maddelerini almış olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayacaksınız.
Pediasure içerdiği tüm vitamin, mineral, protein gibi birçok önemli besin ögesi sayesinde çocuğunuzun zihinsel gelişimine yardımcı olur, bağışıklık sisteminin  güçlenmesini sağlar; onun sağlıklı bir biçimde büyümesini ve gelişmesini destekler.
Hazırlanışı:
  • 225 ml`lik bir beslenme karışımı hazırlamak için bardağa 190 ml soğuk su koyunuz ve kutunun içindeki ölçekle 5 ölçek Pediasure`ü yavaş yavaş ve karıştırarak ekleyiniz.
Uyarılar:
  • Önerildiği şekilde hazırlandığında Pediasure 1 ml`de 1 kcal sağlar.
  • Tıbbi gözetim altında kullanılmalıdır.
  • Glaktozemili veya inek sütü proteinine alerjisi olanlarda kullanılmaz.
  • 1 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz.
  • Eser miktarda laktoz içerir, gluten içermez.
  • Laktoz intoleransı olan çocuklar için uygundur. 
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-1952-Pediasure-Complete-Toz-Vanilya-Aromali-400-Gr.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder