1 Kasım 2012 Perşembe

Sma Promil Gold 2 400 Gr 3 Adet X 17,00 TL

Sma Promil Gold 2 400 Gr 3 Adet X 17,00 TL

Sma Promil Gold 2 400 Gr 3 Adet X 17,00 TL



Sma Promil Gold 2 400 Gr 3 Adet X 17,50 TL

SMA Promil Gold 2 bebeklerin yaşamlarının ikinci 6 ayında kullanılması için geliştirilmiş bir devam sütüdür. Anne sütünün yokluğunda onun yerine veya yetersizliğinde ona takviye olarak kullanılır; bebeklerin bu dönemlerinde sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlar.
Herhangi bir devam sütü ile karşılaştırıldığında SMA Promil Gold'un, daha yüksek enerji, protein, vitamin ve mineraller içerdği görülür. Ayrıca formülündeki Omega 3 ve 6 yağ asitleri sayesinde bebeklerin beyin ve görme gelişimine yardımcı olur. Ayrıca yapılan çalışmalarda Promil Gold alan bebeklerin öğrenme başarılarının ve bilişsel yeteneklerinin kalıcı şekilde arttığı görülmüştür. 
Promil Gold 2, nükleotid dediğimiz, bağışıklı sistemini geliştirmede önemli rol oynayan maddeyle güçlendirilmiş; ayrıca bebeğin zihinsel, psikomotor ve merkezi sinir sisteminin gelişimine tam olarak destek olabilmesi için demir bakımından zenginleştirilmiş bir devam sütüdür.
Promil Gold, içerisinde barındırdığı anne sütüne benzer yağ profili sayesinde bebeğin yumuşak ve kolay dışkılamasını sağlayacaktır. Bunun yanında bebeğinizin böbreklerine de yük olmaz. 
Promil Gold 2 bir süt formülüdür. 6 ay üzeri bebekler ve çocuklar için takviye bir formüldür. Hazırlanma tekniği ve formülüyle beslenmeyi dengeler; bebek gelişiminde katı gıdalarla beslenmeyi destekler. Promil Gold 2 anne sütünün yerine geçemez.

Mamanın Hazırlanışı:
  • Ellerinizi iyice yıkadıktan sonra biberonun da tamamen temiz olduğundan emin olun.
  • Taze suyu kaynattıktan sonra soğumasını bekleyin. (Tekrar tekrar kaynatılmış veya çok beklemiş su kullanmayın.)
  • Biberondaki soğuttuğunuz suyun üzerine gerekli olan miktarda mamayı ekleyin, biberonun kapağını kapatıp iyice çalkalayın.
  • Su halen soğumadıysa suyun altında bekletin. Bileğinizin iç tarafına birkaç damla akıtarak mamanın sıcaklığını kontrol ettikten sonra mamanız hazır.
Dikkat:
  • Bebekler için en iyisi anne sütüdür. Anne sütünün olmadığı veya yeterli gelmediği durumlarda mamaya başvurulmalıdır.
  • Biberonla beslenme bebeklerde emmeyi reddetme gibi ters etkiler yaratabilir.
  • Bebeğinizin beslenmesi konusunda yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka bir uzmandan yardım alınız.
  • Mamalar her zaman kullanma talimatına uygun şekilde hazırlanmalı ve kullanılmalıdır.
  • Yanlış beslenme bebeklerde ciddi sağlık tehlikeleri yaratabilir.
Kaynak: http://www.kamelya.com/?urun-3884-Sma-Promil-Gold-2-400-Gr-3-Adet-X-17-00-TL.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder